Beleidsvisie Gymnastica Oud-Turnhout

inhoud en missie

Bij Gymnastica willen we er voor zorgen dat iedereen, op zijn of haar niveau, aan gymnastiek kan doen. Ons recreatief aanbod start daarom met peuterturnen, vanaf onze kleinsten kunnen stappen en overloopt alle leeftijdscategorieën tot en met senioren. Deze recrea-afdelingen zijn zeer laagdrempelig, zodat toetreden voor iedereen mogelijk is, maar bieden wel allemaal voldoende kwaliteit zodat iedereen aan bod komt. Daarnaast bieden wij leden met meer talenten extra mogelijkheden aan met ons zeer uitgebreide aanbod aan wedstrijdgroepen, zo bieden wij toestelturnen meisjes, tumbling, acro-gym en trampolinespringen aan, waar we deelnemen aan nationale en soms internationale wedstrijden tot op het allerhoogste niveau.

Onze eigen turnzaal blijft daarbij onze grootste troef. Deze zaal is volledig ingericht om aan alle turndisciplines te kunnen doen op het hoogste niveau. Het is dan ook een doel op zich om deze zaal steeds up-to-date te houden met de beste en nieuwste toestellen.

Het blijft onze inzet om al deze afdelingen, zowel recreatief als wedstrijdgroepen, aan de leden aan te bieden aan een zeer laag lidgeld. Daarom blijft het voor ons een doel om jaarlijks een aantal hoogstaande wedstrijden te organiseren, die jaarlijks voor de nodige inkomsten zorgen. Daarbij rekenen we steeds op de medewerking van voldoende vrijwilligers.

Word ook lid

Je kan 2 gratis proeflessen meevolgen.