Onze jaarlijkse turnshow

Afgelasting turnshow

Beste Ouders, beste leden,
Nog even en we kunnen het nieuwe jaar inzetten. Traditioneel is dit ook het uitverkoren moment om even achterom te kijken naar het afgelopen jaar. Ook in 2021, net als in 2020 hebben we weer af moeten rekenen met COVID-19. Telkens planden we vol goede moed evenementen om onze leden te laten schitteren, denk maar aan de wedstrijden Toestelturnen, acro-gym, tumbling en trampoline die we noodgedwongen hebben moeten annuleren. Ook onze turnshow werd 2 dagen voor datum geannuleerd, ook dit was een pijnlijke beslissing, niet alleen voor de leden en ouders, maar ook dit was voor onze club een financiële kater, zeker met de heraanleg van ons dak konden we de centjes goed gebruiken. We hebben beslist dat we wegens organisatorische reden de turnshow dit jaar niet meer kunnen inrichten, wel zullen we een georganiseerd kijkmoment houden voor al onze groepen.
Omdat de turnshow dit seizoen niet meer georganiseerd kan worden, geven wij diegene die reeds kaarten gekocht hadden, de gelegenheid om dit teruggestort te krijgen via Event Tickets. Via onderstaande link kan je de aanvraag doen tot 6/01/2022.
Ondanks dit alles hebben we vol goede moed al onze lessen keurig verzorgd en ook dat zijn we in 2022 van plan. Hopelijk zijn we dan wel in staat om enkele organisaties op poten te zetten zodat we ons kunnen tonen en onze kassa terug financieel gezond kunnen maken.
Bedankt aan al onze trainers voor hun onbezoldigde inzet, wij zijn blij dat we ook dit jaar op jullie konden rekenen. En bedankt aan al leden en ouders voor het vertrouwen die u in ons stelden.
Wij wensen jullie allemaal een fantastisch en vooral een gezond, sportief 2022.

Het Bestuur

  • Terugbetaling tickets Turnshow november 2021
  • Word ook lid

    Je kan 2 gratis proeflessen meevolgen.